Succesfuldt solcenter med franchise


OpenSun® tilbyder en helhedsløsning til etablering og udvikling af solcentre - et koncept som omfatter alt fra facadeudsmykning til indretning, produkt-bestilling, teknikersupport, brugtmarked, skiltning og fælles markedsføring.

OpenSun® er anderledes end andre solcenter-kæder. Vi er en support-franchise og tager ikke en procentdel af omsætningen. Det er let at blive OpenSun-franchise hvis du idag har et solcenter og du kan drage fordele af det fra første dag. Vores franchisetagere har fordele som gør både solcentret billigere i drift, lettere at drive og bedre indtjenende.

Etableret og velkendt varemærke

OpenSun er allerede et landsdækkende etableret og velkendt varemærke med et gennemtestet og succesfuldt koncept. Med over 100 solcentre i både Danmark og Sverige er man som franchisetager med i den hurtigst voksende solcenter-kæde i Danmark.

 

Fælles hjemmeside

Professionel fremtoning overfor dine kunder er essentielt. Et tilhørsforhold med den ypperste solcenter-kæde gør at dine kunder er trygge, og det skaber også et godt indtryk samt mersalg. Det genkendelige logo gør at kunder automatisk benytter internettet for opslag selv om det er et lokalt solcenter.

 

Cremeinformationer

De mest gængse cremer som sælges i automater er listet med informationer om effekt og målgruppe. Disse informationer skaber merslag i solcentrene, og da crememaskiner normalt ikke kan påklistres al denne information opfordrer vi vores franchisetagere til at linke til hjemmesiden.

 

Skiltning

Vi tilbyder skiltning på facader, vinduer, vægge, kabinedøre skraldespande, spraydunke, måtter, gadesælgere og flotte plakater der skaber opmærksomhed og kundeflow.

 

Opdatering online

Alle solcentre kan selv opdatere åbningstider, butiksbilleder, kontaktperson/-telefon, solarier, salgsoplysninger m.v. Også salg af brugt udstyr samt bestilling af fx cremer.

 

Rørskifte

Har du brug for rørskift og gider du ikke selv rode med det, så kan du få hjælp. Vores teknikere kan samtidig udføre service på solariet og komme med tips som kan få solarierne til at holde længere levetid.

Landsdækkende teknikersupport

Kendskab til stort set alle solarium-modeller gør at både gamle og nye solcentre kan føle sig trygge og næsten alle solarieproblemer kan håndteres hurtigt og professionelt. vores teknikersupport udføres af danmarks største solarieleverandør og vores tætte samarbejdspartner DanSun, som leverer over halvdelen af danmarks solarier som leverandør af Ergoline solarier, og har over 20 års erfaring i solarie-reparationer.

 

Kundesupport

Dine kunder kan via hjemmesiden få de oplysninger som de umiddelbart har brug for. Åbningstider, priser, billeder af solene, kontaktperson, telefonnummer, geografisk bestemmelse af hvor solcenteret ligger og selvfølgelig information om de cremer som normalt sælges.

 

Onlinebestilling

Franchisetagere kan foretage bestilling af teknikersupport, solarier, rør, solcremer og diverse indretning. Alt sker med direkte bestilling til leverandører og i et univers så OpenSun reelt ikke sælger, men blot garanterer at priserne er lavest mulige. Ofte vil der være specieltilbud grundet vores indkøbsstørrelse. Vi har specialpriser på teknikersupport og hurtig respons ved nødstilfælde.

 

Avisannoncering

Til udarbejdelse af avisannoncer kan man ligeledes benytte nogle af vores standarder. Dette gør ofte annoncering både professionel og langt lettere. Avisannoncerne kan personliggøres.

 

Brugtmarked

Vores brugtmarked kan benyttes af alle solcentre og er samtidig en let måde at anskaffe brugte solarier billigt, eller komme af med gamle solarier. Det kan også benyttes til at afhænde et solcenter eller købe et ekstra.

Eksperthjælp

Er der brug for nye øjne til at få dit solcenter til at indtjene mere, kan vi komme på besøg og udarbejde forslag til forbedringer. Denne form for eksperthjælp foretages af og til gratis som led i optimeringen af kædens solcentre, når vi samtidig er på rundtur hos franchisetagere. Vores specialist gennemgår marketing, indretning, produktmix, rørtyper, sikkerhed og support for til sidst at komme med anbefalinger til ændringer.

 

Materialearkiv

Vores intranet har mange funktioner ud i udprintning af de indendørs A4 papirer der normalt hænger ved kabiner og indenfor. Solarie-skemaer, betjeningsvejledninger, A4-pamplets, prisskilte DSF-papirer (officielle der skal hænge). Let at printe ud på egen printer med egne solarier, oplysninger og priser.

 

Kundekonkurrencer

Vi udlodder jævnligt på landsplan fede præmier i konkurrencer hvor dine kunder kan vinde gavekort eller større ting. Disse konkurrencer giver kunder der venter på sol noget at læse i, giver dig lokale email og SMS-kontakter til direct marketing samt er en event som er positiv for kunderne og kan normalt ikke efterlignes af andre end kæder.

 

Marketing

Vi kører på landsplan direct marketing for at få kunder til at besøge solcentrene. Vi udleverer gratis solpoletter via målrettede kampagner og giver hermed nye kunder mulighed for at prøve netop dit solcenter.

 

Feriehjælp

Trænger du til ferie? Er det lang tid siden at du sidst har snuppet en lille pause for at lade op? Så kan vi sørge for feriehjælp i visse tilfælde. Vi kan sørge for tilsyn, rengøring og kundesupport.

Flere gode grunde? 3 mere til at blive franchisetager hos OpenSun®


  • Synlighed

    Ved fælles profilering under navnet OPEN SUN & GOOD LOOKS opnås stor synlighed i markedet og dermed en markedsføringsmæssig synergieffekt, som vil give det enkelte solcenter en øget konkurrenceevne og et stærkt brand.

  • Sikkerhed

    Undgå lukkeskilte i dine solarier. Landsdækkende teknikersupport med forstand på stort set alle solarie-typer. Mange års erfaring med opbygning og vedligeholdelse af solcentre samt naturligvis kvaliteten af solarier og rør i centret.

  • Salg

    Ved nem og hurtig bestilling af solarier, automater, skilte, rør, cremer og rensevæsker letter vi dit arbejde betydeligt. Du bestiller online og vi leverer til døren. Spar tid og penge ved at handle gennem OpenSun.

OpenSun, Dan-Sun, Ergoline, Australian Gold, Philips, Soltron, Cheers, Swedish Beauty og andre navne er registrerede varemærker.
© 2003-2021 OpenSun OpenSun Danmark ApS - CVR 25210719 - Tigervej 31, 4600 Køge